Nevymýšlej si

Nevymýšlej si

Anotace: Občas tápu :(

Zas z očích Tvých úsměv hraje,
povídat si chceš, snít o životě,
ale to já nevnímám,
já chci žít a prožívat,
a ne snít.
Pojď přece do boje,
pojď zažít dobrodružství.
Chceš? Nechceš?
Jak v Tobě vyznat se mám.

Klávesnice by stačit měla,
abych vypsala se z pocitů,
jsem básník, možná.
Na tom nic nezmění,
když psaní- to já miluji,
jediné,co ihned pomáhá.
Autor come-past, 11.03.2008
Přečteno 773x
Tipy 8
Poslední tipující: labuť, mamina, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a třeba někdy zasívat, nebo zakřičet

11.03.2008 18:07:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Jj, občas pomůže se vypsat, jindy je potřeba to řéct slovy ...

11.03.2008 17:54:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí