Já ráda nechám se dál vést

Já ráda nechám se dál vést

Anotace: ........

Do mlhy pokládá
se tělo mé.
Srdce tiše tluče
žijíce pro to Tvé.
Slaná perla štěstí či smutku
stéká mi po líci.
Pohled mých očí
směje se či pláče?
Zapalte svíci
pochopové moji.
Zažehněte plamen životadárný,
chci v něm vidět tvář svoji.
Tvář,
co život má zdárný,
co milovat zná,
co milována jest,
tu co se umí dotýkat hvězd.
Je tu já vím,
jen v tom kalu nevidím.
Číše tu na vinně není,
jen jedny myšlenky změnily znění.
Smrt za život,
lásku za osamění,
radost za utrpení.
Tak jen rozčeř kal,
ukaž tu lásku,
kterou cítíš,
kterou mi na cestu svítíš.
Já ráda nechám se dál vést,
za noci jasné opět se svést.
Autor Haydée, 11.03.2008
Přečteno 390x
Tipy 8
Poslední tipující: Sandra_T, el viento, Buck.wild, Psavec, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkně jsi to napsla, děvče.

11.03.2008 23:26:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí