Ty

Ty

Anotace: ...

Až do jisté doby jsem byla jak
nevidomý člověk tápající po světě.
Nevěděla co je láska, nevěděla pro co žít.
Pak jsi přišel Ty
a můj život se náhle změnil.
Já poznávám lásku a vím pro co žít.
Teď sedím u okna a pozoruji hvězdné nebe
a stále myslím jen na tebe.
Co asi teď děláš a na koho myslíš.
S láskou k tobě chodím spát,
s láskou k tobě opět vstávám,
ač pozoruhodné i do školy se těšívám.
Ve škole sedím, do blba hledím,
hádej na co se asi těším.
Jistě, velká přestávka, naše smluvené
místo u automatu a TY.
Tvé vlasy, oči a sexy postava,
hned je mi líp, když tě vidím.
Tvé ruce držící moje, tvé doteky,
pohledy a polibky - no prostě
TY.
Autor Nanýsek, 12.03.2008
Přečteno 573x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí