Mému životnímu nepříteli

Mému životnímu nepříteli

Anotace: Nejtěžší je milovat a nesnášet...jj, bylo to docela složitý období... /V roce 2009 oceněna čestným uznáním z BKC v rámci soutěže "Brněnské kolo"./

Sbírka: Inkoust mé duše /výběr/

Postava intelektuála
a tvář kritika.

Oči jak z ledu? Barva se vymyká!
Jak louky, luční kvítí!

Pavouk, co chytí
tě do svých sítí.

Ústa, ta vzala malířům růž,
poctivě tah za tahem...
...dokonale...
však v ústech nůž.

Ostrý jako břitva.

Ví tvá
hrouda místo srdečního svalu,
kolik svírá žalu, kolik svírá žalu?
A kdo ho musí odnášet?

Líp, než chci, vím...

...Nejtěžší je milovat a nesnášet.
Autor Anjobi., 13.03.2008
Přečteno 347x
Tipy 5
Poslední tipující: pejrak, elfkan, CorrimsonTom, come-past
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí