Láska přes umění

Láska přes umění

Anotace: Hi my beuautiful.

Otoč prosím další list,
v této knize chci si číst,
otoč lásko ještě jednou,
lehni si sem a pojď za mnou.

Chytíš mě za ruku,
štětec je v ní,
kreslíme spolu na talíř,
plný lásky teď je.

Vyrobíme sochu, pojď!
Prosím Tě o jediné.

Pojď umělecky se mnou lásko žít,
nebo se milovat.
Autor come-past, 14.03.2008
Přečteno 291x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné....kombinace malování s milováním..je to kouzelné...

16.03.2008 12:07:00 | KLARISA

Tedy to je volba.

14.03.2008 19:05:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí