Démon

Démon

Anotace: tak nějak se teď cítím, kdo se v nich má vyznat?!

Sbírka: Láskou svou...

Démone mých dnů,
ničíš mou dobrou náladu
a v těch tvých se ztrácím.
Kudy a kam teď jít?

Démone mých nocí,
toužím být po tvém boku,
v tvém bezpečném náručí.
Ale co chceš ty?

Démone mých snů,
ztrácím se v jejich labyrintu,
a dávno už nevím,
kde je pravda a co je lež.

Démone mého srdce,
vezmi si jej celé,
protože je jenom tvé.
A dáš mi to své?

Ne, já vím, nemůžeš...

Démoni nemají srdce...
Autor Erion Fate, 14.03.2008
Přečteno 363x
Tipy 23
Poslední tipující: pavlis, akneliam, LisSe, d---, blue, 0-0, Belmon, Bíša, pan nestálý, Baldeus, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako bys mi mluvila z duše a namalovala mého démona

14.03.2008 20:06:00 | .K.r.i.s.t.y.

Krásné a smutné... ale vážně povedené...

14.03.2008 19:57:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí