Láska....?

Láska....?

Anotace: :)

Láska, co to vlastně znamená?
Druhý člověk, duše spřízněná?
Spojení dvou lidí,
kteří jen jeden druhého vidí?
Nemůžou bez sebe žít
a jeden pro druhého chce zemřít?
Je snad láska utrpení?
Nebo kousek krásného snění?
Obsahuje láska jen pár vět?
Nebo je to celý svět?
Je to pouze jedno slovíčko?
Letmé políbení na líčko?
Dá se lásce poručit?
Nebo se dá naučit?
Autor LowesQa, 16.03.2008
Přečteno 348x
Tipy 4
Poslední tipující: labuť, come-past, Belmon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí