Nekonečná

Nekonečná

Anotace: Několik veršů o lásce ...

Sbírka: Vločky ve vlasech

Láska je veliká,
láska je věčná,
láska vším proniká,
láska je nekonečná.

Láska je sluníčko,
láska je ptáče,
láska je klubíčko,
láska nám pláče.

Láska je rosa ranní,
láska je dívka mladá,
láska tě těžce zraní,
láska je, když má tě ráda.

Láska je otec tvůj,
láska je tvá matka,
láska - tu opatruj,
láska je zkratka.

Láska jsou oblaka,
láska je svítání,
láska je na draka,
láska zlé vyhání.

Láska je večernice,
láska je cigareta,
láska je na hřbitově svíce,
láska je poslední tvá věta.

Láska je řeka,
láska je cesta,
láska vždy čeká,
láska je ze sta.

Láska je město,
láska je vesnice,
láska je těsto,
láska je hranice.

Láska je kamarád,
láska je letadlo,
láska je "Mám tě rád."
láska je zrcadlo.

Láska je opora,
láska je kolotoč,
láska je potvora,
láska je červotoč.

Láska jsou hodiny,
láska jsou měsíce,
láska jsou rodiny,
láska jsou sklenice.

Láska je lípa,
láska je země,
láska je pípa,
láska je ve mě.

Láska je alkohol,
láska jsou kmeti,
láska je také bol,
láska jsou děti.

Láska je nádhera,
láska je hřiště,
láska je příšera,
láska je klíště.

Láska je kamení,
láska je tráva,
láska je znamení,
láska je sláva.

Láska je květina,
láska je les,
láska je rodina,
láska je pes.

Láska jsou boty,
láska je mříž,
láska jsou noty,
láska je kříž.

Láska je škola,
láska je spíž,
láska tě volá,
láska je blíž.

Láska je poslání,
láska písnička,
láska nás pohání,
láska je maličká.

Láska je žena,
láska je muž,
láska je ctěna,
láska je nůž.

Láska je náramek,
láska je náušnice,
láska je náhrobek,
láska je všeho více.

Láska je šílenství,
láska je hřích,
láska je květenství,
láska je smích.

Láska je moře,
láska je štít,
láska je hoře,
láska je mít.

Láska je vědět,
láska je znát,
láska je sedět,
láska je lkát.

Láska je chci tě,
láska je brát,
láska je dítě,
láska je hrad.

Láska je věk,
láska je mládí,
láska je vděk,
láska tě hladí.

Láska je celý svět,
láska je tmavovláska,
láska je nevidět,
láska je láska!
Autor Obyčejný básník, 09.07.2005
Přečteno 794x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

A zase dalsi dlouha:)) Nu, pekna je...

07.04.2006 21:07:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí