Konec

Konec

Anotace: ....

To co mezi náma je - láska už není,
je to jako z rána probuzení.
Venku pomalu léto začíná,
občas se stává, že láska končívá.

Dneska už vím, že jsi jenom lhal
a lásku ke mě předstíral.
Bylo to celých sedm let
a všechno skončilo teď hned.

Je mi to strašně moc líto
a ono hrozně bolí to.
Ale časem to všechno přejde
a nová láska možná vzejde.

Ležela jsem tady ve smutku dál
a ty už jsi u dveří jenom stál.
Ty mi sbohem nechceš dát,
ale naší lásce stanovils pád.

Honem rychle za kamarády spěchej
a mě nikdy víc už nehledej.
Já na onen svět možná pudu
a na tebe z výšky hledět budu.
Autor Nanýsek, 18.03.2008
Přečteno 324x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí