Rozhodnutí

Rozhodnutí

Anotace: ...

Chci jen o tobě neustále snít
a jen tobě patří každý můj sen,
chci jen tebe v myšlenkách svých mít
a myslet na tebe každičký den.

Chci toužit po štěstí a lásce
a ty mě přitahuješ stále víc,
já nechci se trápit kvůli nějaký krásce,
ale už ti nebudu říkat nic.

Já chci brouzdat životem dál,
jako jsem to dělala posledních pár let,
každý z nás časem překoná svůj žal,
ale v mém srdci Ti patří celý můj svět.

Někdo přišel na to, že milovat je hřích,
máš hodně kamarádů, ale přesto jsi sám,
já slyším ve tvém srdci můj smích,
ale teď už nám nikdo neporadí co dál.

Tobě vždycky bude patřit část duše mé,
ty sám se pro jednu z nás rozhodneš,
já vždy budu myslet na to srdce tvé,
ale ty už tady se mnou možná nebudeš.
Autor Nanýsek, 18.03.2008
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí