...bez názvu...

...bez názvu...

Anotace: ... žádný název mě nenapadl, ale snad se i tak bude líbit... :-)

Od úst se koulí mlhovina,
za okny vyskytla se zima..
Bělavý popel padá k nám,
na tvářích chladno rozsévá..

Brouzdám se bílou hromadou,
dlaně mám zmrzlé.. kde Tvé jsou..?
Sněhové mraky plují oblohou..
Mé oči bloudí zimní tmou..

V krmítku stopy malých ptáčků,
co nosí trylky na zobáčku..
Pan kosák ve svém černém fráčku,
čechrá si pírka pro svou kosí krásku..

Sleduju jejich něžné hraní..
Závidím zobáčků dotýkání..
A jejich krásné štěbetání..
Nutí mě k tichému rozjímání..
.
.
O lásce, vášni, hraní..
O něžném milování..
O teple dlaní..
O krásném dotýkání..
Autor labuť, 19.03.2008
Přečteno 425x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ona, 0-0, Lota, zena, mourovatákočka, STIMPRE, Traci, Bíša, Petbab, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Líbí se mi...*:)

20.12.2009 12:50:00 | PIPSQUEAK

:-)

25.03.2008 08:54:00 | ona

...tak já tu náladu mám ...Nádherné rýmy , což závidím ,
protože píšu jinak ...a ti ptáčci ti se tam moc hodí , vždyť pokaždé nosí dobrou náladu v zobáčku a možná
pozdravy od lidí , co nás milují , ale nejsou s námi ,
třeba už dávno odešli ale ptáčci s nimi v těch výškách
hovoří Jirka

20.03.2008 16:12:00 | kavec

...nebudu komentovat,nemám náladu.To přejde.

19.03.2008 00:31:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí