Znovu a zas

Znovu a zas

Anotace: +++

Znovu do prázda se probouzím
znovu mne zahaluje ten stín
a já nevím co s tím!

Znovu vidím tmu kam se podívám
znovu a opět jsme zůstali každý sám
ale já tě postrádám!

Znovu se uzamkla má brána
znovu jsem zůstala v nicotě sama
a na rameni mi lká bílá vrána.

Znovu ztratila jsem křídla
znovu se ta hříšná myšlenka mihla
otázka zotpovězena být mohla!
Autor Certain Expiry, 19.03.2008
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: Rbb
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co mohlo být už nebude

20.03.2008 13:33:00 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí