orientace

orientace

Anotace: ...

Já Tě milovala,
proč jinýho jsi měl?
A ještě mi tvrdíš,
žes to nevěděl.

Vždyť tohle je už daný,
tak proč jsi mi jen lhal,
teď už je to marný,
on zve Tě na bál,
tak nasaď si ten šál ... a vypadni!
Autor Kismethka, 20.03.2008
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí