nespravedlnost

nespravedlnost

Anotace: ...

Máš nejhezčí zadek na světě,
škoda, že mě neoslovíš ve větě.

Proč mě ale nechceš mít?
Já s tebou bych fakt chtěla být.

Jenže to bohužel nestačí,
ostatní s tebou posvačí.

Jen jeden den mi věnuj,
10 oblíbených věcí jmenuj.

Dělali bysme, co bys chtěl,
byla bych jak tvůj archanděl.

Ty jsi můj velkej hrdina,
já pro tebe jenom spodina.
Autor Kismethka, 20.03.2008
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vybíráš podle zadku? :)
wau.. zajímavý ukazatel :)

24.04.2008 15:20:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí