Pravda pro nikoho

Pravda pro nikoho

Anotace: ..

Zaschlá špína na lidech
v bolesti, kterou znáš i ty,
pravda není vždy jen pravdou,
kdo zná Tě lépe?

Netrpělivost není lék
slzy tvé jsou darem
z dětství a naděje pro dnešní den
promarníš život, neb jen svůj sen!?

Nenávist vkročí do tvých dnů
hadem bude mé jméno
zítra jest už pozdě
zahrán pravdu před hlubokou propastí
v slabých rukou se láska neudrží
odvaha nám chyběla...

Svou páteř již narovnej
okem zhlední slunce
vyhýbej se stínu
ať krásnou kůži máš
jako já...
Autor Rbb, 20.03.2008
Přečteno 424x
Tipy 14
Poslední tipující: Bohém z Pernštejna, Bíša, anatantal, Traci, NikitaNikaT., Belmon, Oči
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

pravda,
jaká je tedy pravda?

13.05.2009 21:32:00 | Romana Šamanka Ladyloba

da se

10.04.2008 07:40:00 | Bohém z Pernštejna

Jj, velmi hluboká a myšlenková básenka, stínům se vyhnout jde jen ztěží.

20.03.2008 19:54:00 | NikitaNikaT.

Ta je hluboká, vážná a dnes opravdu trefná. Jsi úžasný! Děkuji. x

20.03.2008 14:42:00 | Oči

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí