Zpověď

Zpověď

Anotace: ...

Ach Bože, proč na nebi jsi tam,
proč já ho tak ráda mám.
Ach Bože, já miluji ho stále více
a když mu to chci říct, tak svírají se plíce.
On ale jinou dívku miluje,
já to vím, ale moje mysl stagnuje.
Já myslela, že budeme kamarádi,
co mají se jen tak trochu rádi.
Já to ale porušila a nevím jak dál,
mám ho ve svém srdci, jak korunu na hlavě král.
Myslím na něj každý den
a pomalu už nevím kdo jsem.
On mě má rád a chce se mnou být,
ale proč tedy jinou on musí mít.
Jsem to ale sobec, on je nejlepší přítel můj,
chovám se jak blbec, tak zavři oči a chvíli stůj.
On tomu chce nechat průběh volný,
ale možná je to trochu sporný.
Ach můj Bože odpusť prosím,
já své srdce poslouchat musím.
I tobě se moc omlouvám,
že Tě ve svém srdci tolik mám.
Já myslela, že nejlepší přátelé budou z nás,
ale já jsem zhřešila a porušila náš rád.
Teď ale nevím co dělat mám,
jestli smrt, nebo žít dál.
Autor Nanýsek, 21.03.2008
Přečteno 441x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí