...velikonoční

...velikonoční

.

.

Někdo byl na kříži a někoho tam nechali...

...a každý dech
kterým jsme si rostli
byl tak něžný
a tak prostý...

buď věř mi
a ber - nebo nech...

... a každý povzdech
kterým jsme se znali
byl tak vzácný
že až pálil...

já v tvých básních
ty v mých slovech...

...a každý dotek
co byl mezi námi
vždycky hladil
hojil rány...

vzlety, pády
jsou tu doteď...

...a každá naděje
která přišla
byla až průzračná
jak čistá...

tak modli se nad mračna
a žádej Je...

...aby nás odkřižovali

.

.

Autor hanele m., 21.03.2008
Přečteno 1204x
Tipy 21
Poslední tipující: Sleepwalker, pejrak, Petbab, abcabcabc, Bean, jedam, maena, NikitaNikaT., Pišák, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mno...
plno krásných obratů a myšlenek
(a to uvnitř..i navenek .o)
však souhlas s tím..co psáno je zde níže..
není vše jen ve stínu kříže..

mrk mrk

23.03.2008 09:41:00 | Bean

líbí moc dobrá věc..
tak mě napadá já jsem na kříži každého osmého ale to sem nepatří promiň :-)

22.03.2008 17:32:00 | jedam

kříž není mříž

21.03.2008 15:07:00 | vodnař

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí