Sedmý den

Sedmý den

Anotace: ...

Za šest dní
změní se vše.
Za šest dní,
zhroutí se svět.

Za šest dní
oživla planeta.
Za šest dní
květina rozkvétá.

Za šest dní
změní se láska.
Za šest dní
již není krásná.

Za šest dní
již nevíš zda miluješ.
Za šest dní
s city bojuješ.

Sedmý den
se vztahem končíš.
Sedmý den
s láskou se loučíš.
Autor Dindane, 22.03.2008
Přečteno 242x
Tipy 1
Poslední tipující: C.alwen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sedmý s tvrdym prosim pekne:)

22.03.2008 01:12:00 | C.alwen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí