Navzdory všemu

Navzdory všemu

Anotace: ***

Navzdory všemu,
přijímáš můj cit.
Na krajce lemu
snad smím tě políbit
A v daktylech touhy
ucítíš můj dotek
tak jemný, dlouhý
na lemu od kalhotek.

Napospas vjemů
mé srdce nemá klid.
Navzdory všemu
teď chci Tě políbit
A snad do veršů mých
nezabloudí šotek
jak dlaň v nocích bezesných
jak prsty do kalhotek..
Autor Saummur, 23.03.2008
Přečteno 538x
Tipy 6
Poslední tipující: Dreamy, Maura, estrellita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krasny:o)

23.03.2008 09:31:00 | estrellita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí