Láska vs. strach

Láska vs. strach

Anotace: Láska vs strach

Láska a strach,to téma není z mojí hlavy,
ale přinutili mě to řešit bojící se lidský davy.

Láska je krásný pocit ,jež cítíš po těle,
když přijímáš ji nevědomky a nesměle.

Proudí v tobě víc než krev,
tlukot srdce,jo to je zpěv.

Však špatný ale pravdivý,
láska a strach se spojují.

Bojíš se o lásku, nechceš jí ztratit,
po cestě oblázků, nechceš se vrátit.

Nechceš zpět na cestu ostrého kamení,
vrátit se opět do zlého osamění.

Každý se bojí,nechce ztratit lásku,
myslí si všici,že visí na provázku.

Láska je pevná tak neměj strach,
pokud nejsi její zbabělí vrah!
Autor Noční bolest, 24.03.2008
Přečteno 314x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Daisy.., Never .., sioned
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

když se bojíš,
že stratíš lásku,
to nie je láska,
ale lpění/vlastnění ...

04.04.2008 10:12:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí