Bez tebe nemohu přece žít!

Bez tebe nemohu přece žít!

Anotace: Jak to bolí, když láska odchází, je marné se někdy bránit. Teď už to vím a žiju:-)

Jak mohu dál žít
bez tvé přítomnosti?
Jsou tu jen sny
spjaté s minulostí.

Jak mohu dál žít
bez lásky k tobě?
Jsou tu jen sny,
život jak v hrobě.

Jak mohu dál žít
bez našich dnů?
Jsou tu jen sny,
vidím jen tmu.

Jak mohu dál žít,
modlím se, Bože.
Jsou tu jen sny,
pomoz v mé hoře.
Autor čičík, 24.03.2008
Přečteno 403x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí