Zrada

Zrada

Anotace: ...

Tys mě zradil a bolelo to moc,
já plakala kvůli tobě celou noc.
Já chtěla druhý den sbohem říci
a uhasit tu naši hořící svíci.
Rozum velel ano, ale srdce řeklo ne,
on ti všechno vysvětlí - přece nezapomene.

Byl to nejlepší přítel tvůj,
on ti přece řekne - "No tak stůj.
Stůj a poslouchej mě chvíli,
já zradil jsem tvou hrdou píli".

Tys přišel a řekl "Potřebuju vidět Tě",
a já hrdě vyhodila Tě.
Pak bylo mi to líto
on přijde - vysvětlí ti to.

Ale pak už jsi nepřišel
a náš čas asi vypršel.
Já litovat toho nikdy nebudu,
jenom v dobrém vzpomínat na tebe budu.

Jak uměl jsi mě rozesmát,
jak smysl života uměls dát.
Já viděla Tě rozkvétat,
já viděla Tě hrdě stát.
Já viděla Tě skoro brečet,
já viděla Tě na kolenou klečet.

Já stála při tobě v každé chvíli těžké
a nebylo to vždy zas tak lehké.
Já na tebe krásné vzpomínky mám,
třeba se ta svíce někdy rozsvítí i nám.

Chtěla jsem Ti za všechno poděkovat
a po hvězdičkách Tě v noci pozdravovat.
Tys našel místo v srdci mém,
ty zůstaneš tam navždy v srdci ukrytém.
Autor Nanýsek, 25.03.2008
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí