Cíl...

Cíl...

Anotace: :-( :-/ :-!

Hořké slzy plaví tváře,
život jako z kalendáře.
Tolik chyb jsme udělala,
tolik jsem se naplakala.

Životu mému schází cíl.
už nemůžu dál láska je jako cín.
Matnost v drahém kovu.
tak proč sakra nejsme spolu?

Jen milovat tě nestáší.
Svět vzhůru se mi otačí.
Dopadne to špatně,já vím.
Zkusit to, nevzdat to, to je můj cíl.
Autor hrášek, 25.03.2008
Přečteno 321x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, V e r u n k a, Pišák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí