Přišla znovu

Přišla znovu

Anotace: Kvůli ní, tamta přišla znovu.. nemám dlaších slov...

Kvůli nádechu léta, odrážejícího se v duších lidí.
...přehnaným hádkám mezi dvěma.
...raní rose, po které krajem kráčel.
...červencovému dešti, ve kterém si hlavu smáčel.
...přehnaným ideálům o dokonalosti.
...nesplněnému snu.
Kvůli své paličatosti.
Kvůli dívce s zelenýma očima a dlouhými vlásky.
...žalu co v srdci s sebou nesl.
...strachu a bolesti z falešné lásky.
Kvůli té, po které až na dno klesl.
Kvůli tomu všemu si vzpomenul....

Kvůli ní...přišla znovu...
Autor DEgo, 26.03.2008
Přečteno 329x
Tipy 11
Poslední tipující: pejrak, Jahodová kopretina, Cassandra, Vlk v rouše, Psavec, Danah, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí