bye bye

bye bye

Anotace: Něco končí-> něco začíná.. komentujte

Bye bye
Možná chtěli jsme ráj
Teď všechno je pryč
A celej svět přijde mi jak hloupej kýč
Bye bye
Možná jsme spolu chtěli žít
Však lepší je asi odejít
Bez tebe nejde vše hladce
Byli jsme spolu krátce
Slova jsou teď zbytečná
Prostě dnešek je konečná
Bolí mě život, bolíš mě ty
Už nelíbáš moje rty
A bolesti oba nesem ranec
Tak takhle to vypadá, ten konec!?!
Autor CHoKoLaTeKiss, 26.03.2008
Přečteno 382x
Tipy 3
Poslední tipující: jedam, a_tao, estrellita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí