LÁSKA

LÁSKA

Anotace: nepovedená

L – lítost
Á – aby
S – sen
K – krása
A – amen

Je mi líto, že jsi mým snem,
Který krásnější je každým dnem.
Abys mě miloval přeji si jen,
V tiché modlitbě zašeptám amen.

L – laxativa
Á – afrodiziakum
S – smích
K – kamarádi
A – anorexie

Působíš na mne jako afrodiziakum,
Ty však chlubíš se svým kamarádům.
Chci tě mít, trpím anorexií z lásky,
Však ve vyléčení mi laxativa brání.
Chci už konečně být Tvá, nesmíš mi lhát,
Lásko má jediná, tak se přestaň smát.
Autor Skořicová princezna, 28.03.2008
Přečteno 343x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí