Zemřít pro lásku

Zemřít pro lásku

Anotace: Milovat a být milován - toť nevyzpytatelnost citů...

Jsi krásná jako růže,
však něžně nevinná jako kopretina.
Jsi to, co se mého srdce dotknout může,
víš přesně, kde je má slabina.

Jsi jako motýl, co odlétá do kraje,
v piruetách se vznášíš v dál,
však mé srdce Tě tolik miluje,
nesmíš mi uletět, nechci být sám!

Srdce mé zůstalo probodeno šípem,
nikdy už se na Tě nepodívám,
krev má rudá teď skrápí zem,
zůstal jsem sám - umírám...
Autor Jasmine8, 29.03.2008
Přečteno 357x
Tipy 5
Poslední tipující: saddova, Šerák, vodnař
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen to ne- neumirej...

29.03.2008 11:23:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí