Chlad a marnost

Chlad a marnost

Anotace: Akrostich na dva mé pocity o půlnoci nebezpečně blízko srdce...

Chýše celá z ledu
Lomoz v mé hlavě
A nápadné šepoty
Daleko, daleko za mnou

Androgynií povaha mé duše

Mrzel mě Tvůj lhostejný pohled
Ale dál jsem se smála
Rukama Tě hladila
Nepoznal jsi nic
Otoč se zády, tak jak to umíš
Stojíš nohama na zemi
Taková strašná lež!
Autor Christel, 29.03.2008
Přečteno 408x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí