You want to make a memory

You want to make a memory

Anotace: K tomuhle mě inspirovala písnička od Bon Joviho...

Tvé kroky neslyšné,
jdou dál a dál,
kdekdo by se Tvé "pošetilosti" smál.
Jdeš za tím,kdo zaznamená každý Tvůj výdech,
každý vášnivý vzdech
chřípí Tvého.
Někoho,tak známého,
co bratrem Tvým není
a přec vše,co jste
má harmonické znění.
Je to jako,
když prší
a kapky deště pravidelně srší
a rozpouštějí se v kaluži ostatních.
Vy jste tou kapkou,
co má zapadnout do nicoty.
A on ten,kdo bude té prostoty,
kdo ruce teplé vztáhne,
od neznámosti odtáhne,
kdo osud váš bude psáti.
Celé své srdce do ochrany mu chcete dáti,
aby vás mohl jako sebe znáti,
ba co více....milovati.
Jako rajská hudba to zní.
"Nezlobte se,prosím.Možná jsem jen ubohý vypravěč,co sní."
Autor Haydée, 29.03.2008
Přečteno 319x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, Sandra_T, jedam, Buck.wild, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí