Nepochopitelné vyznání

Nepochopitelné vyznání

Anotace: Zaposlouchat se do ticha dob dávných a starých, jako samo srdce, tlukoucí pro tebe, nechápeš to?

Nepochopit nepochopitelné
a žít, jak v době dávno zapomenuté
dávno říct měl jsem ti opomenuté
to slovo dávno v skrytu duše skryté
jak oheň rozpalující kapku slzy z rukou
stékajících po bocích
tak i další z mnoha pokryteckých vrahů...

Pedofilních naivců žár
jak vítr z očí tvých ti vál
přestat dýchat
a říct své poslední sbohem
nevnímat
tvá slova, už radši půjdem
cesta za námi je staře stará
a duše má, tak zkažená, tak bledá
němá, němá, němá
slyšíš to ticho? naslouchej... a uslyšíš to vyznání lásky
lásky bez citu, bez slzy, bez úsměvu
lásky s pocitem strachu a hněvu...
Slyšíš?
Autor Cot death, 30.03.2008
Přečteno 456x
Tipy 7
Poslední tipující: wigi.sama, lukasecek15, seed.misulka, Princezna.Smutněnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

lásky bez citu, bez slzy, bez úsměvu
lásky s pocitem strachu a hněvu...
Slyšíš?

Až příliž krásné

04.04.2008 17:00:00 | wigi.sama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí