Čím víc se čas vléče

Čím víc se čas vléče

Anotace: ani nevím :/ však uvídíte

narcisie ?(21:03):
Jdi za svým srdcem, jdi za tím co ti káže,
jdi za svým srdcem, cestu ti ukáže.
Jdi za svým srdcem, slyš jeho hlas,
jdi za svým srdcem a me tu nech bez ohlednutí stát.
čím dál se čas vléče, tím víc se na sebe nepodobám,
čím dál se čas vléče, myslím si, že svůj cíl už nepoznám,
čím víc se snážím lásku zabit, tím víc přátelství níčím,
čím víc se snážím přátelství zachránít, tím víc nám škodím.
už se to vléče dlouho, je čas s tím skoncovát,
už se to vléče dlouho, nech mě tu samotnou stát.
už jsme každý jiný, nezáleží ti na mých pocitech
už jsme každý jiný, toužím po klidných dnech.
už mě nebáví vzornou dívkou býti,
už mě nebáví do školy poslušně chodíti,
už chci něco zcela jiné,
už chci něco, co je jenom mé,
chci svojí rodinu, svého milého,
chci maličky pokoj a v něm potomka svého...
Autor narcisie, 02.04.2008
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

cítím v tom smutek, trošku bolest,ale i naději a touhu bojovat o lepší zítřky. přeju ti, at to zvládneš...

02.04.2008 21:24:00 | Kengi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí