Ztratit

Ztratit

Anotace: Jak se cítí člověk, když něco nebo nekoho ztratí

Jsem poutník v bouři,
jež ztratil přítele,
jsem poutník v bouři,
jež nemá naděje.

jsem bouřr bez blesků,
jež ztratila dech,
jsem bouře bez hromů,
jež ztratila spěch.

Jsem dech bez vánku,
jež ztratil kormidlo,
jsem námořník na moři,
jež ztratil plavidlo.

Jsem moře bez odrazu,
jež ztratilo hvězdy,
jsem hodiny bez času,
jež neví odpověď na otázku „kdy?“

Jsem básník smutkem opilý,
jsem pole, na němž neroste obilí.
Jsem jako hvězdy bez nebe,
a to všechno jenom pro tebe.
Autor Angee Withwings, 03.04.2008
Přečteno 330x
Tipy 9
Poslední tipující: Lioness, Psavec, V e r u n k a, no one, labuť, Lota
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné :)

03.10.2009 12:29:00 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí