Moje jedinečná

Moje jedinečná

Anotace: Až dočteš ten dopis a vyvážíš ty dvě polohy,které bez sebe snad nemohou existovat......odepiš;-)

Než se tvé oči
rozečtou a má
ruka rozepíše.....
...Ti sděluji,
že Tě Miluji!

Posílám Ti dopis.
Není milostný,
není bolestný.

A není vždy
milosti bez
bolesti a naopak.
Je to tak?

Potrubní poštou
k Tobě posílám
romantické gesto.
Denně pro Tebe
jedno tak rád udělám

Za zásluhy
pochválena před
nastoupenou četou.
Nezůstaneš odbyta
strohou,planou větou.

A není vždy
bolesti bez
milosti a naopak.
Je to tak?

Až dočteš ten
dopis,nebuď
za něj vděčná.
Zůstaň jako teď jsi..

- Moje jedinečná -

Autor Petr Z, 03.04.2008
Přečteno 543x
Tipy 2
Poslední tipující: Madanik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí