My byli smutní

My byli smutní

Anotace: Vzniklo před pár týdny pro jednoho klučinu kterého jsem celým srdcem milovala

Když miluješ, tak co k tomu říct víc?
Líc rozplývá se v rub, a všechno v nic.
A i když tma je, všude barvy jsou,
šedou hravě změníš v červenou.

Láska, to je mocná magie.
Nemocného zdravím nalije,
mrtvý zas se z lože svého zvedne,
nevidomý v zrcadle se shlédne.

Láska láme zlobu.

Láska předčí dobu.

Čas je naším nejmocnějším pánem,
láska je dámou po jeho boku.
Noci vášně, spávat chodíš s ránem,
jiskru lásky z večera máš v oku.

A v té jiskře schované jsou city,
jak mě máš rád, a jak tě mám ráda.
Láska je cit, který nelze chytit,
sama se do smutných srdcí vkrádá.

My byli jsme tak smutní..
Autor Calypsó, 06.04.2008
Přečteno 460x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí