Lásky-smrt

Lásky-smrt

Anotace: .

Ležím a vzpomínám,
s nožem v břiše umírám.
Umírám ale pořád na tebe myslím,
jsi něco co já potřebuju, jsi jako kyslík.
Cítím bolest u srdce a po celém těle,
lásko fakt nechci žít bez tebe!
Nůž od krve mi z břicha trčí,
krev ze mě proudy crčí..
Už pár minut umírám,
okolí nevnímám,
jen na tebe vzpomínám..
Až přijedeš mi dát na hrob růži,
vupomeň si na holku, které ses dostal pod kůži.
Autor M.a.t.y.s.e.k, 06.04.2008
Přečteno 365x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Elouš
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mě se taky jeden dostal pod kůži, kéž by se z ní dala láska vyříznout jak bradavice..občas bych to uvítala..:-)

Jinak moc hezká básnička..

08.04.2008 19:46:00 | Elouš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí