Slovo nad rozedněním

Slovo nad rozedněním

Anotace: Kéž by ses zastavila, abych Ti mohl říct...

Zachráním Tě, slyšíš?
Voda teče a Ty mě nevnímáš
Chceš světlo, ale svíčku zhasínáš
Jsem tu, když ráno křičíš

Zlámal bych si vaz, abys byla šťastná
Na dálnici se protneme a mineme
Svá těla do papírku od cigaret svineme
A pouliční láska se nejeví jako spásná

Kam mě to ženeš, už nestačím
Chci se otočit a podívat se na Tebe
Vrať mi mé boty, zima tak zebe
Kdy konečně samotu z Tebe vypáčím?
Autor Christel, 06.04.2008
Přečteno 551x
Tipy 4
Poslední tipující: Veronikass, Gabrielle Taroka, labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To bylo moc pěkné, vážně...

08.02.2009 17:09:00 | Veronikass

Mluvíš mi z duše...

12.10.2008 15:27:00 | Ťunťa

Líbí se mi :o)

11.04.2008 10:59:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí