Já věřila...

Já věřila...

Anotace: Myslím, že název říká vše...

Krutá bolest mě svírá
najednou přede mnou zeje černá díra
díra, do které padám
a přestože se stále zvedám
stále klesám
klesám níž
k temnotě blíž….

Jediná vteřina změnila můj svět
prej dopředu hleď!
říkaj mi všichni
říkals to i ty….
Dopředu a dál
zapomeň na žal

Ale žal a bezmoc
mě ovládá každou noc
Každou noc, ráno i odpoledne
už není šťastného dne
Každá minuta bez tebe
jeví se mi šíleně

Šílená si připadám i sama sobě
že po tom všem toužím po tobě
po tvých úsměvech
po všech těch věcech
které mě činily šťastnou
když jsi byl se mnou…

Teď jsi zmizel z mého života
jak krutá je samota!
Ráno, když se probudím
tebe vedle sebe nevidím
Nejsi tady
otočil ses ke mně zády
v době, kdy jsem tě nejvíc potřebovala
v době, kdy jsem tě nejvíc milovala
a věřila….

Věřila v naší budoucnost
Věřila v naší lásku
Věřila tvým řečem
Věřila tvým slibům

Už tomu tak není
nastává období setmění
Tmy v mým srdci
Já už tě nechci!

Zradil jsi mou víru
Sebral si mi sílu
Sebral si mi svět
najednou, všechno a hned….

Copyright © 2008,Caracol
Autor Caracol, 07.04.2008
Přečteno 439x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí