Nikdy nevim co tadyk napsat...

Nikdy nevim co tadyk napsat...

Anotace: jeste by to chtelo dokoncit ale....mozna jindy....Tehle par radku je pro nekoho...ale to asik poznate..

Kráčím si kráčím temnou tmou,
myšlenky černé stojí tu předemnou
tam za nimi leží princezna,
nadlidsky krásná,prostě vyjmečná
„pro tebe chtěl bych bojovat,
navždy tě ctít a milovat.“
jsi moje princezna, já jdu si pro tebe
myšlenky černé odháním odsebe….
Autor Řimi, 08.04.2008
Přečteno 364x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí