Když nemůžu spát...

Když nemůžu spát...

Anotace: takova mala nocni rapsodie..

Sbírka: Nahátky

Když nemůžu spát
svý stíny na duši
ti kreslím na tělo
máš mě rád
nic netušíš
předstíráš
že spíš
a sníš
i když víš

a já
s očima otevřenýma
rozšířenýma hrůzou
i dětským úžasem
ti kreslím po rukou
svoje duchy a noční můry
modlitby a znamení shůry
hladím ti vrásky na zápěstí
vrásky štěstí
zatneš pěsti
nepředstíráš
víš
nemáš mě
neznáš

svíráš mě
nezachytitelnou
v ranní mlze
Autor Radiii, 08.04.2008
Přečteno 447x
Tipy 7
Poslední tipující: Severka, lalej, Erion Fate, Myrja, Špáďa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherná, moc se mi líbí, ja jsi to napsala

14.04.2008 20:58:00 | Erion Fate

Hned stíny na duši mě dostaly a nepustily.

08.04.2008 22:27:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí