Chtěla být s ním...

Chtěla být s ním...

Anotace: ....

Chtěla být s ním,
nemohla bez něj žít…
On však jen kamarádku v ní viděl,
trpěla víc a víc pro něj…
Až jednou přišel ten osudový den,
skončila život tím rychlým způsobem…
Doktoři, jenž k dívce s podřezanýma žílama přišli,
jen smrt už oznámit mohli…
Autor r-a-d-a, 09.04.2008
Přečteno 361x
Tipy 4
Poslední tipující: Thesssinka, lukasecek15, Rošták Domča
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí