Neurčité

Neurčité

Anotace: Mno nevím co k tomu napsat

Kamínek dopadá na okno,
vzlétáš,
snažíš se závěsy prokouknout
padáš

Do snů, od bolesti dál
nic nevnímáš, nic si nepamatuješ,
jako bys stále spal
snad jen jedno, už mne nemiluješ....

Prý jsem tě ponížila,
Prý jsem ti ublížila

Omlouvám se,
však, neznáš pravdu
omlouvám se,
snesu zradu . . .

Snesu tvé nenávistné pohledy
snesu, jak nebereš na mne ohledy

Nevadí mi sledovat tvou pomstu,
sledovat, jak snažíš se mi ublížit
nevadí mi sledovat tvou pomstu,
jak snažíš se mně ponížit

Však jediné co nesnesu, je když říkáš o mě " Byla..."
a koukáš přitom na mne pohrdavým pohledem
nesnesu, když mluvíš, jako bych se tohoto dne už nedožila
a mluvíš o mě s nevzvývaným přehledem

Nesnesu, když ve společnosti žiješ
a já umírám
nesnesu, když moje jméno biješ
a já špínu po tobě utírám

Nech mě být
Autor Likynka, 09.04.2008
Přečteno 280x
Tipy 2
Poslední tipující: Someday
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí