Závislost

Závislost

Anotace: tohle je o závislosti, kterou cítím ke svymu priteli s kterym momentalne nemuzu byt

Podívej se na mně a řekni, že už mě nemáš rád,
že už nastal den kdy mě nechceš znát,
že se to mezi námi nikdy nemělo stát.
Bylo by pak všechno snazší i když bolavý,
už nikdy bych nezahlídla tvý oči laskavý.
A z toho by mi puklo srdce,
které netuší co vlastně chce.
Utrpení, bolest, a smutek,
nebo odpoutání závislosti a sobě dobrý skutek?
Radši umřu než zažít poslední tvůj dotek…
Autor Linuxa, 10.04.2008
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí