Vy

Vy

Anotace: jedna starší věc...

Nedělejte, že vás zajímám
Vaše falešný ksichty dávno znám
Netušila jsem, že něco takovýho poznám
Je možný, že se to stalo i vám
Jako mě!
Toužím po tmě
To už tady nejste
Sakra, už si mě nevšímejte
A dál už mi neubližujte!
Vy, prolhaný obličeje!
Omlouvám se, ale jsem svině
Chci vzít muže ženě
Klidně si mě odsuzujte
Vy, co jen sami sebe milujete
Nechte mě být!
Jak bych se mohla mít
Bez vás...

Vy nechápete co láska je
Když někdo někoho miluje
Toho, koho by neměl
On mě k tomu přiměl
Svými ústy, svým úsměvem
svým...jak to, že láska může být břemenem?

Miluju muže ženy
Kašlu na okolí
Jen když mi on mou lásku povolí

Mám z toho strach
Mám snad změnit mou lásku v prach?
Možná ano...
Ano?
Vy mě k tomu nutíte
Jen na sebe hledíte

Nevím, jsem zmatená
Ve vašem světě ztracená
Protože vás nechápu
Asi někam pláchnu
Ode všeho
Když mi nedopřejete jeho...
Morálka?
Co to podle vás je?
Ta mě neláká
Když lásku mou zabije

Miluju ženy muže
Kdo mi pomůže?
Mám mu to říct? Nemám?
Ale tak se své lásky vzdám!

Prý jsem sobecká!
Ale i vás to třeba potká!
Milovat muže ženy
Cesty pryč není
když milujete muže ženy...

Copyright © 2005,Caracol
Autor Caracol, 11.04.2008
Přečteno 297x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, jesterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přesně tohle znám...! je to hnusnej pocit...ale já se toho "muže" raději vzdala..kazit něčí radost...a pak...třeba by ten "Muž" semnou ani nebyl spokojenej..nebo já s ním

11.04.2008 12:00:00 | emi-lee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí