Děkuju

Děkuju

Anotace: děkuju a promiň.....ale asi si to nikdy nepřečteš.....

Děkuju, že jsem tě poznala
Děkuju nebesům, že mi tě seslala
Děkuju, že jsi byl se mnou
Děkuju, že jsem byla tvou
aspoň na tu dobu
do období rozchodu....
Děkuju ti za všechen ten čas
za dobu, co pojila nás

Děkuju za tvou pomoc
děkuju za každou noc
v tvém objetí
v lásky zajetí
Děkuju za každý den
vím, že to nebyl jen sen

Byla to láska, o které jsem vždy snila
Láska, která mě opustila
Láska, kterou jsem milovala
Láska, kterou jsem ztratila

Ne, nic ti nevyčítám
jsem ráda, že tě znám
Jen se snažím pochopit
co tě mohlo donutit
zničit náš vztah
co způsobilo ten krach
co jsem pokazila
že se tvá láska vytratila....

Vím, občas jsem byla zlá
Promiň!!!
Věř, že navždy budu tvá...

Copyright © 2008,Caracol
Autor Caracol, 11.04.2008
Přečteno 364x
Tipy 10
Poslední tipující: pejrak, niky x), Psavec, just me, veronicie, china white
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Moc hezké a taky moc smutné... Asi se opakuju, ale nemůžu si pomoct...

11.04.2008 23:55:00 | veronicie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí