Prosím...

Prosím...

Anotace: ...

Neodvracej ode mne tvář svou,
neříkej tu hnusnou větu,
jdu za jinou.
Prosím...
Neříkej, věř si čemu jen chceš,
ale vše byla jen lež.
Prosím...
Neříkej, žes neměl mě nikdy rád,
že už nebaví tě nic předstírat.
Prosím...
Neříkej, že byla jsem pro tebe jen hračkou,
že chceš být s Kačkou.
Prosím...
Neříkej, že nestojím za nic,
že zabila by tě se mnou každá chvíle navíc.
Prosím...
Neříkej, že pohled na mě se ti hnusí,
že nesnášel si mé doteky a všechny pusy.
Prosím...
Neříkej, že lepší jako já je každá,
vždyť to by byla vražda.
Prosím...
Neříkej, že byl jsi se mnou jen kvůli sázce,
teď že můžeš se zase navrátit ke své krásce.
Prosím...
Už nic neříkej...
Autor efie, 12.04.2008
Přečteno 366x
Tipy 2
Poslední tipující: Rošták Domča
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ani nevíš jak ti rozumím,taky mě to potkalo,jen si hrál a pak mě odkopl ještě ted to rozdýchávám.Básničku máš na jedničku.je to smutný ale psaný od srdíčka a to je fajn...

13.04.2008 18:45:00 | Rošták Domča

hodně smutný.... ale hezky napsaný

13.04.2008 18:24:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí