Súčty a násobky lásky

Súčty a násobky lásky

Anotace: lásku delím dvomi

Keď sa láska sčíta
ty a ja sme dvaja
láska city pýta
až kým nie je sýta
Vášňou nás opája

Keď sa láska násobí
to nie je len akoby
to sa vášne nahrnú
do hlavy aj zásoby
To sa človek narobí

Láska je ja a ty
hore aj dolu
láska je ty a ja
rovná sa spolu
Láska je rajská zem
peklo aj nebo
láska je krásny sen
rovná sa s tebou

Ak ti chýbam
vynásob ma dvomi
urobíš to
a som dvakrát sám
Násobky lásky
tie sú vždy v pluse
a máš ma na druhú
pri každom pokuse

Ležíme v posteli
vášnivo nahatí
násobky lásky
spolu sme ja a ty

Súčet a násobok
delím vždy medzi dvoch
Namiesto v bonuse
stále sme v mínuse
sme ako v lacných snoch

A konečný výsledok?
Všetko nám to zráta Boh
Autor Luboško, 13.04.2008
Přečteno 344x
Tipy 12
Poslední tipující: koloušek, Lota, s.e.n, Severka, Bíša, Juan Francesco de Faro, Alan Black
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nahlédla jsem po delší době Luboško k tobě...Tvá dílka jsou ryze chlapská a nikdy nezarmoutí. Jsi textař, jako muzikant to cítím - ty básně přímo prosí o rytmus a nějakou melodii.Škoda, že zhudebňovat neumím.

07.05.2008 10:39:00 | koloušek

...ani bych nevěřila, že matematika může být tak půvabná :-)

15.04.2008 23:18:00 | Lota

Jak jinak,je to nádhera.

15.04.2008 21:47:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí