verš kvete do krásy

verš kvete do krásy

Anotace: nezapomen na vodu...

„Já skládám z písmen
Jemná slova
A ze slov verše
Do básní
Ten verš je krátký
Rytmus to má
A logika tu neplatí….

Verš podložen je
Láskou živou
Která kvete za času
Jak jarní poupě
Kvete vzhůru
Zakrývám nám
Noční můru….

Zraje, voní, rozkvétá
Však může se stát
Za nečasu
Kdy láska
Není přítomna
Že růže začne
Smutkem vadnout
A pomalu nám usychá.“
Autor hedvička, 13.04.2008
Přečteno 337x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je moc hezká, máš na básně cit, hlavně v tom pokračuj..

13.04.2008 21:52:00 | scaryboard

krásná báseň...
nevloudila se ti do anotace chybička?

13.04.2008 19:04:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí