Té druhé

Té druhé

Anotace: ..jedna nalezená v šuplíku.. Zamyšlení, copak asi motivuje chování druhého.

Copak asi chceš
holčičko z paneláku?

Dětem vyprávíš
o zodpovědnosti,
o vytrvalosti,
o plnění slibů a závazků.
Pročpak najednou
svá slova neslyšíš?
Zrazuješ a podléháš,
bez vytrvalosti, odhodlání,
bezohledně si bereš.

Že bys byla ještě malá holka
co si ráda hraje s ohněm...?
Autor Klíček, 15.04.2008
Přečteno 339x
Tipy 4
Poslední tipující: xavian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí