...ke klidnému spaní...

...ke klidnému spaní...

Anotace: přesto že usínám sama cítím tvé teplo........

Sbírka: JP

Požádám měsíc o jeho služby,
ať oči Tvé pohladí než půjdeš spát,
do ouška pošeptá mé tajné tužby,
zdrží se u Tebe, poruší řád.

Poví Ti za mne do Tvého spaní,
co pro mě znamenáš,jak bereš mi dech,
jak díky Tobě jsem hradní paní,
a nebo dítětem co kreslí sluníčka po bolavejch zdech.

Že vím co znamená, třeba ta štoudev,
přednese za mne upřímné díky,
a potřebné rady a pomocná ruka,
víš co se hodí pro slečínky.

Nakonec předá Ti to moje teplo,
paprsky dotkne se jemně tvých úst
a vrátí se ke mně uvidím světlo,
přinesl vůni Tvou, tak usnout už zkus.

Tak zavři oči , tulím se k Tobě
s nádechem ucítíš jak chybíš mi moc
a nejvíc právě ve večerní době,
přeji Ti můj drahý kouzelnou noc.
Autor cordeli, 16.04.2008
Přečteno 408x
Tipy 5
Poslední tipující: pejrak, Rošták Domča, Petbab, igniss
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

..krásné..

16.04.2008 07:53:00 | igniss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí