Jen tě miluji

Jen tě miluji

Anotace: co více ještě mohu dát...

S láskou na vlásku,
na krku stříbrného řetízku,
v klenotu bílého slunce,
skvrna u zlaté unce.

Na polibku hvězdného prachu,
při objetí které zabraňuje strachu,
ve vánku z plamene tance,
v srdci nezklamaného samce.

V ruku v ruce s postojem hvězd,
napříč uvědoměním svého já,
uprostřed ničeho, černé duše,
zrníčko zlata, kousek pravé lásky,
polibek růže, objetí trnů,
nápis z okvětních lístků:
„ Jen tě miluji…“
Autor Láďa, 16.04.2008
Přečteno 704x
Tipy 6
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Erion Fate, WhiteSkull, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí